Betrouwbare Webhosting voor ZZP en MKB: Ontdek Brusselers.eu, jouw toegewijde partner voor een sterke online aanwezigheid!

Speciaal voor ZZP’ers en Kleine Bedrijven: Bij Brusselers.eu begrijpen we de unieke behoeften van ZZP’ers en het MKB. Daarom bieden we betaalbare en betrouwbare webhostingoplossingen die passen bij jouw bedrijfsgroei.

Schaalbare Hosting: Of je nu net begint of al een gevestigd bedrijf hebt, onze schaalbare hostingpakketten groeien met je mee. Betaal alleen voor wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Veiligheid Eerst: Bescherm je bedrijfsgegevens en klantinformatie met onze robuuste beveiligingsfuncties. SSL-certificaten zorgen voor een veilige verbinding en betrouwbare transacties.

Snelle en Betrouwbare Servers: Laat je website vliegen met onze supersnelle servers. Laagdrempelige laadtijden zorgen voor een optimale gebruikerservaring en bevorderen de vindbaarheid in zoekmachines.

24/7 Ondersteuning: Wij begrijpen dat jouw bedrijf nooit stilstaat, en daarom staat ons toegewijde ondersteuningsteam 24/7 klaar om eventuele vragen of problemen snel op te lossen.

Ontdek de Brusselers.eu-Ervaring: Geef jouw bedrijf de digitale boost die het verdient met onze professionele webhostingdiensten. Of je nu een ZZP’er bent die een portfolio-site wil hosten of een groeiend bedrijf dat een krachtige e-commercewebsite nodig heeft, wij hebben de perfecte oplossing.

Investeer in Jouw Online Succes: Maak vandaag nog de stap naar betrouwbare webhosting. Neem contact op met Brusselers.eu en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw online doelen! 

De kosten voor webhosting kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de grootte van de website, het type hosting, de benodigde resources en de serviceprovider. Voor het MKB en specifiek ZZP-bedrijven kunnen de gemiddelde kosten voor webhosting als volgt zijn:

 1. Gedeelde Hosting:
  • Dit is een betaalbare optie waarbij meerdere websites op dezelfde server worden gehost.
  • Gemiddelde kosten: €89,00 per jaar.
 2. Managed WordPress Hosting:
  • Specifiek geoptimaliseerd voor WordPress-websites.
  • Gemiddelde kosten: €130,00 per jaar.

Het is belangrijk om rekening te houden met extra kosten voor domeinregistratie, SSL-certificaten en eventuele extra services die door de hostingprovider worden aangeboden.

 1. Registratie domeinnaam:
  • Gemiddelde kosten: €42,00 per jaar.
 2. Beveiligings-Certificaat:
  • Gemiddelde kosten: €48,00 per jaar.

Daarnaast kunnen prijzen variëren op basis van de specifieke eisen van de website, het verkeer en de behoefte aan beveiligings- en back-upvoorzieningen.

Neem Vrijblijvend Contact Op: Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek de impact van doordacht design op jouw merk!  Contactformulier =>