Ontketen de kracht van een verbluffende online aanwezigheid met Brusselers.eu, jouw toegewijde partner in webdesign!

Creatief Design: Laat je inspireren door onze ontwerpen, die originaliteit en functionaliteit samenbrengen om een website te creëren die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook naadloos aansluit op jouw merkidentiteit.

Responsieve Websites: Bereik jouw doelgroep waar ze ook zijn! Onze websites zijn volledig responsief, waardoor ze perfect worden weergegeven op desktops, tablets en smartphones, wat de toegankelijkheid vergroot en de betrokkenheid verhoogt.

Snelheid en Prestaties: Geen geduld verliezen met trage laadtijden! Wij optimaliseren jouw website voor maximale snelheid en prestaties, waardoor bezoekers geboeid blijven en zoekmachines jouw site belonen met een hogere ranking.

Maatwerk Oplossingen: Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus waarom zou jouw website dat wel zijn? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op jouw specifieke behoeften en doelen, met flexibiliteit voor groei in de toekomst.

Resultaatgericht: Bij Brusselers.eu geloven we in meetbare resultaten. We streven ernaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren, de conversie te verhogen en jouw bedrijf te laten groeien.

De kosten voor het maken van een website variëren sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, de functionaliteiten, het platform, de grootte van de website en de mate van maatwerk. Voor het MKB en ZZP-bedrijven kunnen de gemiddelde kosten variëren, maar hier zijn algemene richtlijnen, waarbij wij er vanuit gaan dat u zelf logo’s en afbeeldingen aanlevert:

 1. Basiswebsite (informatiepagina’s):
  • Eenvoudige websites met enkele pagina’s en basisinformatie.
  • Kosten: €370,00.
 2. Standaardwebsite (bedrijfswebsite):
  • Meer pagina’s, aangepast ontwerp, en basisfunctionaliteiten zoals contactformulieren.
  • Kosten: €660,00.
 3. E-commerce website:
  • Voor bedrijven die producten online willen verkopen.
  • Kosten variëren afhankelijk van het aantal producten, betaalmethoden en complexiteit van de winkel.
  • Gemiddelde kosten: vanaf €2.000,00

Klaar om indruk te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Brusselers.eu jouw digitale dromen werkelijkheid kan maken! Contactformulier =>