Geef jouw merk een identiteit die spreekt! Ontdek de kracht van op maat gemaakte logo’s en huisstijlen met Brusselers.eu, dé partner voor het MKB en met name ZZP-bedrijven.

Unieke Logo’s: Breng jouw visie tot leven met een uniek en herkenbaar logo. Onze getalenteerde ontwerpers zetten zich in om een merkembleem te creëren dat niet alleen de essentie van jouw bedrijf vastlegt, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Maatwerk Huisstijlen: Van kleurenpaletten tot lettertypen, wij ontwikkelen consistente en professionele huisstijlen die jouw merk onderscheiden. Elk element wordt zorgvuldig afgestemd op jouw bedrijfsidentiteit voor een samenhangende en gedenkwaardige uitstraling.

Strategisch Ontwerp: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom gaan we verder dan alleen esthetiek. Onze ontwerpen zijn doordacht en strategisch, gericht op het aantrekken van jouw doelgroep en het onderscheiden van jouw merk in de markt.

Betaalbaar Voor ZZP’ers: Bij Brusselers.eu geloven we dat geweldige branding niet duur hoeft te zijn. Speciaal voor ZZP’ers bieden wij betaalbare pakketten zonder concessies te doen aan kwaliteit.

De kosten voor het laten maken van een logo en huisstijl variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het ontwerp, de omvang van het bedrijf en de gewenste toepassingen van het logo en de huisstijl. Voor het MKB en specifiek ZZP-bedrijven kunnen de kosten doorgaans variëren volgens de volgende richtlijnen:

 1. Logo-ontwerp:
  • Eenvoudig logo: €250,00 – €450,00
  • Gemiddeld complex logo: €450,00 – €650,00
  • Zeer complex of illustratief logo: €6500,00 – €.1500,00+
 2. Huisstijl (inclusief kleurenpalet, lettertypen, visitekaartjes, briefpapier, enz.):
  • Basis huisstijl: €500,00
  • Uitgebreide huisstijl met diverse toepassingen: €1.500,00

Het is belangrijk op te merken dat dit slechts algemene prijzen zijn en dat de werkelijke kosten kunnen variëren op basis van verschillende factoren.

Bij het kiezen van een ontwerper is het essentieel om te communiceren over de verwachtingen, het beoogde gebruik van het logo en de huisstijl, en eventuele specifieke vereisten.

Online & Offline Toepassingen: Onze ontwerpen zijn veelzijdig en geschikt voor zowel online als offline gebruik. Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier of sociale media, wij zorgen ervoor dat jouw merk consistent en herkenbaar is.

Investeer in Jouw Succes: Een sterk merk is de sleutel tot succes. Investeer vandaag nog in de groei van jouw bedrijf met de professionele logo- en huisstijlontwerpen van Brusselers.eu.

Neem Vrijblijvend Contact Op: Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ontdek de impact van doordacht design op jouw merk!  Contactformulier =>